İzmir Eczacı Odası'nın Destek Kampanyası

İzmir Eczacı Odası'nın 31.10.2016 tarih ve 6003 sayılı duyurusu

Bölge Eczacı Odası

Yönetim Kurulu Başkanlığı'na

Odamız üyesi genç bir meslektaşımız olan ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nde görev yapan Ecz.Özge Gürsel Hacıoğlu geçirmiş olduğu talihsiz bir trafik kazası sonrasında sağ kolu dirsek üstünden koparak ampute edilmiştir.

Meslektaşımızın günlük yaşamını ve mesleğini sürdürebilmesi için, belli özelliklere sahip dirsek üstü protez kullanması gerekmekte olup; adı geçen protezin fiyatının çok yüksek olması nedeniyle, protezin teminine destek olabilmek için Yönetim Kurulumuz tarafından İzmir Valiliğinden alınan 05.10.2016 tarih ve 71556 sayılı izin çerçevesinde yardım kampanyası başlatılmıştır. 01 Kasım 2016 tarihinden itibaren odamız web sayfasında yayınlanan hesap numarasına para yatırarak meslektaşımıza destekte bulunabilirsiniz.

Meslektaşımızın yaşama tutunması ve mesleğini sürdürebilmesi için vereceğiniz desteğin örgütlü gücümüzün önemli bir göstergesi ve birlikteliğimizi güce dönüştürmek anlamına geldiğini hatırlatıyor, sağlıklı günler diliyoruz…

İZMİR ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU