Odamız ile Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Arasında İndirim Anlaşması İmzalanmıştır

Bursa Eczacı Odası ile Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri arasında 01.12.2017 tarihinde sona ermek üzere indirim anlaşması imzalanmıştır.

• SGK güvencesini kullanan Odamız üyesi meslektaşlarımız, çalışan ve 1. derece yakınlarının (anne, baba, kardeş, eş ve çocukları) hastane hizmetlerinde ayaktan muayenelerindeki fark ücretlerinden % 20 indirim uygulanacaktır.
  • Çalışan SGK'lı personel ve üyelerden devlet katılım payı 12 TL alınacakır.
  • Ayaktan yapılacak tedaviledeki fark ücretlerinden % 20 indirim uygulanacaktır.
  • SGK kapsamı dışındaki tedavilerde ve yataklı servis tedavilerinde % 15 indirim uygulanacaktır.
  • İndirimlerden faydalanması için meslektaşlarımızın oda üyesi olduğuna dair kimlik veya yazı ibraz etmeleri yeterlidir.