Bursa Ecza Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Bursa Eczacı Okulu Kayıtları Başlamıştır

Bursa Eczacı Odası, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza yönelik olarak başlayan Bursa Eczacı Okulu eğitimlerinin 2. kuru 18 Mart 2017 tarihinde başlayacaktır. 30 saatlik diğer kura katılmak isteyen meslektaşlarımızın 13 Mart 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kayıt işlemlerini tamamlamaları rica olunur.  Eğitim programına katılmak için 1. kuru tamamlamış olma zorunluluğu yoktur. 1 kur tamamlayan meslektaşlarımıza katılım belgesi, her iki kuru da tamamlayan meslektaşlarımıza sertifika verilecektir.

Eğitim ücreti KDV dahil 500 TL'dir. Ara ikramlar, öğle yemeği ve eğitim materyalleri ücrete dahildir.

Ek’teki formu doldurduktan ve ücreti MÜSEM’in aşağıda bilgileri verilen hesabına projenin açık adını belirterek ödedikten sonra kayıt formuyla birlikte nüfus cüzdanı fotokopinizi musem.kayit@marmara.edu.tr adresine e-posta göndermeniz veya 0216 349 00 13 nolu faksa iletmeniz, ödeme dekontunuzu ise Oda’mıza iletmeniz rica olunur. Dekontlar MÜSEM’e Oda’mız tarafından toplu olarak iletilecektir. Belgeleri MÜSEM’e ulaşmayan kursiyerlerin kaydı tamamlanmamış sayılacaktır.

Proje Adı: Bursa Eczacı Okulu

Eğitim takvimi için tıklayınız