Eczane Verimliliğine Etki Eden Faktörlerin Belirlenmesi" Anketi Hakkında

Sayın Meslektaşlarımız;

Yaşanılan politika değişiklikleri nedeni ile serbest eczacılık her geçen gün daha zor hale gelmektedir. Eczacılık eğitimimiz gereği işletme alanında yeterli akademik bilgimiz olmadan çıktığımız meslek hayatımızda ne yazık ki zorluklar yaşamaktayız.

Bursa Eczacı Odası olarak üyelerimizin eczacılık işletmeciliğinde yaşadıkları sorunları ve verimliliğe etkisini anlayabilmek, bu sorunlara yönelik varsa eğitim eksikliklerini ileride organize edilebilecek eğitimlerle tamamlayabilmek adına CarthaGenetics danışmanlık firmasının aracılığı ile Beykent Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Güvenç Koçkaya ve 19 Mayıs Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Gülpembe Ergin Oğuzhan tarafından "ECZANE VERİMLİLİĞİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ" anket çalışması hazırlanmıştır.

Anket 24 Nisan - 24 Haziran 2017 tarihleri arasında açık olacaktır. Anket çalışmamızın sonunda çıkan veriler anonim olarak derlenecek olup, hiç bir şekilde eczacı veya eczaneye özel bilgiler ayrıştırılmayacaktır. Anketin analizi için çok önem arzeden özellikle 2. sayfadaki finansal verilerin bulunduğu bölümün de doldurulması, atlanmaması önemle rica olunur. Çalışmanın sonucuna göre eğitim dahil farklı projeler önümüzdeki yıllarda Odamızca planlanacaktır. Bu vesile ile üyelerimizin azami katılımını rica ederiz.

Ankete ulaşmak için linki tıklayınız