Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı Talebimiz

08 Mart 2010

MERKEZ HEYETİ BAŞKANLIĞI’NA,

ANKARA

Mesleğimize dair sorunların hızla arttığı bu dönemde, günü kurtarmak adına yapılan erteleme işlemleri ve talepleriyle bir kazanım elde edemeyeceğimiz çok açıktır. Sorunlarımıza kalıcı çözümler oluşturulabilmesi adına kapsamlı bir Başkanlar Danışma Kurulu düzenlenmesine şiddetle ihtiyaç vardır.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’nin kendi içinde düzenlediği çalıştayın sonuçlarını Eczacı Odalarımızla bir toplantı yapıp paylaşma gereği duymaması, bizleri sadece kısa bir yazılı duyuru ile bilgilendirmesi ve çalıştay sonuçlarının televizyonlar aracılığı ile Türkiye kamuoyuyla paylaşılması örgüt geleneğine uygun olmayan bir davranış olarak bizleri kaygılandırmıştır.

Sorunlarımızın son derece yoğun olduğu ve binlerce eczacının TEB tarafından verilen sözlerin yerine getirilmesini beklediği bir dönemde, Odaların ortak tavır almasını sağlayacak bir Başkanlar Danışma Kurulu toplantısının düzenlenmemiş olması eczacı kamuoyunu rahatsız etmektedir.

Bu nedenle TEB Merkez Heyeti’nin, içinde bulunduğumuz hafta içinde Başkanlar Danışma Kurulu’nu toplayarak bu dağınıklığa ve tavırsızlığa ‘dur’ diyecek adımı ivedilikle atmasını talep ediyoruz.

Bilgilerinizi ve gereğini saygılarımızla arz ederiz.

Ecz.Besim Gökalp                                                 Ecz. Semih Güngör

Amasya Eczacı Odası                                               İstanbul Eczacı Odası

Başkanı                                                              Başkanı

Ecz. Kıvanç Atmaca                                             Ecz. Üzeyir Korkmaz