Ecz. Naci Doğan'ı Saygıyla Anıyoruz

29 Ağustos 1980 tarihinde uğradığı hain saldırıda yitirdiğimiz, meslektaşlarının örgütlenmesine önderlik yapmış, Bursa Eczacı Odası'nın ebedi Başkanı, Bursa Ecza-Koop.’un kurucularından Ecz. Naci DOĞAN, aramızdan ayrılışının 44.yıl dönümünde 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 11:00'de Emirsultan Mezarlığı'nda düzenlenecek törenle anılacaktır. Tüm meslektaşlarımızın katılımını bekleriz.

 

Türk Eczacıları örgütlenme tarihinde sembol olmuş kişiler arasında en önde gelen kişilerden biri olan Ecz. Naci Doğan’ın Bursa Eczacı Odası başkanlarından olması hepimiz için onur kaynağıdır. Kısa, fakat onurla dolu yaşamında, nice uzun yaşamlarda olmayan anılara bakıp da bir şeyler düşünebiliyorsak, onun gibi bir insan, onun gibi bir eczacı olmaya çaba gösterebiliyorsak, hain tuzaklardan birinde yolda kalan dostumuz Ecz. Naci Doğan’ın meşalesi elden ele geçerek sönmeden ve yere düşmeden tüm parlaklığı ile yola devam edebiliyor ise ne mutlu bize!

Tam 44 yıl geçti… Katledilişin dostluğunu, sıcaklığını, eczacı toplumu için yaptıklarını unutturamaz. Daima kalbimizdesin…

Yediğimiz her lokmada, kazandığımız her kuruşta emekleri olduğunu unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız…

 

Ecz. Naci Doğan'ı Saygıyla Anıyoruz


27 Ağustos 2024     Okunma Sayısı : 233