Gündüz Boğaz Gece Topkapı- Günübirlik İstanbul Gezi Programı

Odamız Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından 14 Eylül 2024 Cumartesi günü günübirlik olarak düzenlenecek olan gezimizin kayıtları başlamıştır.

Gündüz, tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç'un o özel anlatımı ile  ‘’Boğaz ve Yalıları’’ seyrimizin ardından akşam saatlerinden itibaren yine alanında uzman bir başka rehberimizle, Topkapı Sarayı’nda etkileyici bir yolculuğa davetliyiz.

Rotamızın dışarıdan çok talep görmesi sebebiyle, kayıt ve ödeme işlemlerinin EN GEÇ 16 AĞUSTOS CUMA mesai saati bitime kadar tamamlanması gerekmektedir. Katılımcı sayımız kontenjanla sınırlıdır, kaydını önceden tamamlayan meslektaşlarımız öncelikli olacaklardır. Katılım ücreti kişibaşı 5.750 TL'dir. Gezi detayları aşağıda yer almaktadır. Bilgi almak ve katılmak isteyen meslektaşlarımızın ilgili irtibat numarasından kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt irtibat no: 0535-2631326 (Ecz. Buğrahan Gültekin) 

 

Gündüz Boğaz Gece Topkapı- Günübirlik İstanbul Gezi Programı

14 Eylül 2024 Cumartesi

Gündüz: Saffet Emre Tonguç ile Boğaz ve Yalılar

Sabah saat 09.00'da BAOB önünden bizleri alacak olan otobüsle İstanbul’a doğru yola çıkacağız. Saat 12.00'de Kabataş’ta bizi bekleyen vapurla Boğaz'da seyrimize başlayacağız. Teknede sandviç, kek, çay ve kahve gibi ikramlar olacaktır. Saat 16.00 itibariyle tekne tekrar Kabataş'a yanaşacak ve biz gezimizin 2. bölümüne katılmak üzere Sultanahmet'e doğru yola çıkacağız.

Gece: Topkapı Sarayı

Sultanahmet Meydanı'nda bizi bekleyen uzman rehber ekibimizle buluşup gezimizin 2.bölümüne başlayacağız. Hipodrom ve çevre anıtları, Ayasofya ve Sultan Ahmed Camii, III. Ahmed çeşmesi, Hürrem Sultan Hamamı gibi noktalardan geçip nihayetinde Topkapı Sarayı’nın ziyarete açık tüm bölümlerini deneyimliyeceğiz.

Gezimize gidiş-geliş ulaşım ücreti dahildir.

Banka Hesap Bilgileri: Türkiye İş Bankası Fevzi Çakmak Şubesi Yedinci Bölge Eczacı Odası TR76 0006 4000 0012 2010 974850


25 Temmuz 2024     Okunma Sayısı : 845