SGK'dan prim Borcu Belgelerinin Teslimi Hakkında

Temmuz 2010 dönemine ait A grubu ve B grubu fatura ve ekindeki belgelere "Prim Borcu Yoktur" (Bağ-Kur-SSK) belgelerinden birer örnek konması gerekecektir. SGK Sağlık Sosyal Merkez Müdürlüğü'nün talebi üzerine Ağustos 2010 Ayı'ndan itibaren "Prim Borcu Yoktur" yazıları Eczacı Odası tarafından toplanarak Kurum'a teslim etmesi çalışması durdurulmuştur. Nosab'da bulunan SGK Evrak Teslim Birimi'nde Örnekleme yapılırken A ve B grubu örneklenen reçetelerle birlikte "Prim Borcu Yoktur" belgeleri de eklenecektir. Eksik olması halinde reçetelerin teslim alma işlemi gerçekleştirilemeyecektir. Diğer SGK İl Müdürlükleri'ndeki işlemler bu yöntemle yapıldığından Bursa'daki uygulama da yukarıdaki gibi düzenlenmiştir. Kan ürünü ve Yurtdışı sigortalı hak sahiplerinin evraklarına "Prim Borcu Yoktur" belgesi eklenmesi gerekmemektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

27 Temmuz 2010     Okunma Sayısı : 1033