Yeşil Kart Reçetelerinin Sıralı Dağıtımı Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız;

2010 Yılı Yeşil Kart Tip Sözleşmesi'nin 3. Uygulanacak Usul ve Esaslar Bölümü'nün 3.7.Maddesi  gereğince "Yeşil Kart Kapsamındaki Kişilerin Kan Ürünü, Faktör Grubu İlaçlar, Diyaliz Solüsyonları, Eritropoietin, Darbopoietin Ve Yatan Hasta Bürosu Olan Ünitelerdeki Yatan Hasta Reçetelerinin Eczaneler Tarafından Sıra İle Karşılanması Protokolü" hazırlanmıştır. Tip Sözleşeme'nin 3.7. Maddesi kapsamına giren kan ürünü ve faktör grubu ilaçlar ile diyaliz solüsyonları, eritropoietin ve darbopoietin preparatlarını ihtiva eden reçeteler, yatan hasta bürosu olan ünitelerdeki yatan hasta reçetelerinin eczaneler arasında sıralı, dönüşümlü ve eşit olarak dağıtımına 03.01.2011 tarihinden itibaren başlanacaktır.

Sıralamaya girmek isteyen üyelerimizin 07.01.2011 Cuma günü mesai bitimine kadar kaşeleriyle birlikte Bursa Eczacı Odası'na (BAOB Yerleşkesi) bizzat başvurmaları rica ederiz.

Tebliğ olunur.

Bursa Eczacı Odası Yönetim Kurulu