Ziraat Bankası Sözleşmeleri Hakkında

Bilindiği üzere, 18.12.2009 tarih ve 27436 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Personelinin Genel Sağlık Sigortası Kapsamına Alınması Hakkında Tebliğ ile, Ziraat Bankası A.Ş çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin sağlık hizmetlerinin 15/01/2010 tarihinden itibaren Sosyal Güvenlik Kurumuna devredilmiştir. Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı olmayan özel hastane ve merkezler ile angajman/özel doktorlar tarafından düzenlenmiş reçetelerin karşılanması için, T.C Ziraat Bankası A.Ş ile Türk Eczacıları Birliği arasında 21.04.2010 tarihinde bir Protokol imzalanmış ve bu tarih itibariyle yürürlüğe girmiştir.

Meslektaşlarımız, bu protokol kapsamında karşılanan reçeteler için Sosyal Güvenlik Kurumu Provizyon Sisteminden deneme ilaç provizyon çıktısı alacak ve reçeteye ekleyeceklerdir.

Meslektaşlarımız 24 Mayıs 2010 tarihinden itibaren sözleşmeleri odamızdan temin edebilirler.

Sözleşme formlarının fiyatı TEB tarafından 100TL olarak belirlenmiştir.

Konu ile ilgili TEB duyurusu ve sözleşme metni için tıklayınız.

24 Mayıs 2010     Okunma Sayısı : 1012